Bell Schedule

Time

 

Monday

 

Tuesday

 

Wednesday

Synchronous/Asynchronous

(see Google Classrooms for directions)

Thursday

 

Friday

 

8:20-9:25

65 min.

Period 1

Synchronous = Live Video Conferencing

Period 2

Synchronous = Live Video Conferencing

Period 1

8:20-9:00 (40 min.)

Period 1

Synchronous = Live Video Conferencing

Period 2

Synchronous = Live Video Conferencing

9:25-9:40

15 min.

Transition

Transition

Period 2

9:05-9:45 (40 min.)

Transition

Transition

9:40-10:45

65 min.

Period 3

Synchronous = Live Video Conferencing

Period 4

Synchronous = Live Video Conferencing

Period 3

9:50-10:30 (40 min.)

Period 3

Synchronous = Live Video Conferencing

Period 4

Synchronous = Live Video Conferencing

10:45-11:00

15 min.

Transition

Transition

Period 4

10:35-11:15(40 min.)

Transition

Transition

11:00-12:05

65 min.

Period 5

Synchronous = Live Video Conferencing

Period 6

Synchronous = Live Video Conferencing

Period 5

11:20-12:00 (40 min.)

Period 5

Synchronous = Live Video Conferencing

Period 6

Synchronous = Live Video Conferencing

12:05-12:40

35 min.

Lunch/Transition

Lunch/Transition

Period 6

12:05-12:45 (40 min.)

Lunch/Transition

Lunch/Transition

 

12:40-1:10

1:10-1:40

1:40-2:10

30 min. each

Asynchronous

Period 2

Period 4

Period 6

Asynchronous

Period 1

Period 3

Period 5

Lunch

12:45-1:15

Collaboration

1:15-2:15

Asynchronous

Period 2

Period 4

Period 6

Asynchronous

Period 1

Period 3

Period 5

Synchronous = live video conferencing.

Asynchronous = student logs into Google Classroom and follows self-paced lessons and/ or mini-active lessons.